Снимка Булфото, архивТрагичен край за българин, който отиде на преглед в болница

...
Снимка Булфото, архивТрагичен край за българин, който отиде на преглед в болница
Коментари Харесай

Мъж почина в Спешно отделение в Плевен след седем часа обикаляне по кабинети

Снимка Булфото, списък

Трагичен край за българин, който отиде на преглед в болница в наш град. Мъж е умрял в Спешно поделение на болничното заведение в Плевен след седем часа циркулиране по кабинети. По-рано денем 69-годишния Наум Петров е претърпял лека злополука. До незабавното поделение на болничното заведение го е откарал негов непосредствен.

Мъжът идва в болница на 14 юни по обяд, а околните му не са позволени с него в здравното заведение.
 
" След половин час го изкараха на носилка, с цел да му създадат скенер. Травма на главата не беше открита. Изпратиха го в кардиологията поради проблем със сърцето. След време ни споделиха, че го пращат на втори скенер, който открива, че дядо ми има счупени ребра ", описа пред Нова тв внучката на Наум – Нона.
 
Лекарите са уверили околните, че белите дробове не са наранени и няма заплаха за живота на мъжа. През цялото време фамилията на Наум не е имало визия какво се случва с него.
 
" Към 19,30 часа ни оповестиха, че ще бъде настанен в гръдна хирургия, където има едно свободно място. Ние го придружихме и видяхме, че е заето единствено едно легло. Между 12 и 19 часа той се лута по кабинетите. Никой не знае какво се случва с него и в какво положение е. Беше в потрес. В 20 часа ни изпратиха да му вземем нещата. Баба и майка се качиха при него, само че ги накараха да излязат, тъй като е почнал да се утежнява ", сподели още Нона.
 
След 21 часа доктор оповестява на околните, че Наум е умрял. Лекарите не дават епикриза на фамилията. Те получават единствено смъртен акт, в който като причина за гибелта е записано „ тъпа гръдна контузия ”.  
 
" Мъжът е пристигнал с персонален автомобил. Настанен е в противошокова зала. Не е обикалял по кабинетите – стартирано е лекуване. Мъжът има няколко разнообразни контузии и нарушена психомоторика. Мъжът е бил в потрес, отказвал е да му взимат проучвания, не е знаел къде е, не е желал да бъде лекуван. Налагало се е няколко пъти да бъде успокояван с лекарства, с цел да бъде продължено лекуването и да му бъдат направени нужните проучвания ", сподели Момчил Цветков, пиар на плевенската болница.
 
Направени са съвещания с гръден хирург и с мозъчен експерт, защото е имало подозрения, пише .
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР